Teljeskörű Üzemeltetési Szerződés

A TÜSZ, azaz Teljeskörű Üzemeltetési Szerződés az ügyfél és a Print Copy Kft. között létrejött folyamatos teljesítésű szerződés, havi fogyasztás alapján, lapköltség alapú számlázással. A szerződés futamideje általában 36 hónap.

Print Copy - Teljeskörű Üzemeltetési Szerződés.

Mit tartalmaz?

Alapdíjas KLIKK Teljeskörű Üzemeltetési Szerződés

Mit tartalmaz a KLIKK?

Mindent, amit a TÜSZ + a berendezést is (nem kell megvenni!)

A kihelyezett készülékekre 36 havi alapdíjat (bérlet) számlázunk.

Összeségében a TÜSZ szinte mindent.

Az elszámolás alapja a tárgyhavi nyitó és záró számláló állás különbözete: másolt, nyomtatott oldalszám * Ft/lap díj = havi nettó szolgáltatási számla + ÁFA

Print Copy - Teljeskörű Üzemeltetési Szerződés.

Elvárás a gép teljesítményéhez egy havi minimális másolási mennyiség:

Nyomtató esetén:

   300 - 500 oldal/hó

A4-es fénymásoló:

   500 - 1.000 oldal/hó

A3-as fénymásoló:

   1.000 - 3.000 oldal/hó

Színes gépek esetén összeadódik a fekete + színes példányszám.

Print Copy - Támogatás

Garancia és szerződés

A Print Copy által forgalmazott és értésített új Ricoh berendezésekre 8 év, a felújított berendezésekre pedig 5 év teljeskörű garanciát vállalunk TÜSZ vagy KLIKK TÜSZ szerződés esetén.

Nem Ricoh berendezések esetén HÜSZ (Havi Üzemeltétési Szerződés) szerződést vállalunk, amely havi egy karbantartást és kiszállást tartalmaz, ezek egyedi szerződések.

A Ricoh által már nem támogatott (eredeti kellék anyag és alkatrész) gépek esetében KÜSZ (Kellékanyag Üzemeltétési Szerződés) határozott időtartamú szerződést vállalunk, ami nem eredeti kellékanyagot és havi maximum egy javítást, kiszállást tartalmaz.

Print Copy - Teljeskörű Üzemeltétési Szerződés.

Támogatás - Support:

Minden szerződött ügyfelünk számára elérhető egy online felület (E-Ügyfélszolgálat), ahol az általa használt készülékek láthatók. Ezen a felületen kellékanyag igénylést, számláló állás rögzítést, valamint hibabejelentést tud közvetlenül bejelenteni. A rendszer automatikusan munkalapot generál, így az ügyintézés folyamata jelentősen felgyorsul, és csökken a gépállás idő.

Egy általunk fejlesztett lekérdező alkalmazás segítségével az üzemeltetett készülékekeink jelenleg több mint a feléről kapunk rendszeresen működési adatokat. A berendezéseken meghatározott időközönként lefutó program tájékoztat minket és a felhasználót:

  • a fekete és színes számlálóállásról
  • a festék töltöttségi szintjéről, és használatáról (fedettség vizsgálat)
  • a készülék egyes funkcióiról (A4/A3 oldalak, duplex nyomtatás)