Total Cost of Ownership (TCO) -> Teljes Életút Költség

A TÜSZ, azaz Teljeskörű Üzemeltetési Szerződés az ügyfél és a Print Copy Kft. között létrejött folyamatos teljesítésű szerződés, havi fogyasztás alapján, lapköltség alapú számlázással. A szerződés futamideje általában 36 hónap.

Print Copy - Total Cost of Ownership

Meglévő és leendő ügyfeleink részéről mindig elhangzik a kérés:

Csökkentsük a költségeket, növeljük a szolgáltatás színvonalát és a gépek üzemeltetési stabilitását.

Total Cost of Ownership (TCO) -> Teljes Életút Költség - Egy adott rendszer birtoklásának összes költsége egy előre meghatározott időtartam (működési időtartam) alatt.

Mi a kérésekre a választ a TCO elemzésekben találtuk meg.

Total Cost of Ownership

Nem mindig a drága gép a drága!

Egy, a feladatoknak megfelelő teljesítményű gép választása a teljes költségből csak 15%-kal részesedik. A kellékanyagok meghatározó költséget képviselnek, ezért ajánljuk a Teljeskörű Üzemeltetési Szerződést (TÜSZ) , mellyel a legnagyobb költség pontosan tervezhető és követhető, a nyomtatott példányszám alapján. A karbantartás, javítás költsége a legkevésbé tervezhető, de adott pillanatban a lehető legdrágább megoldás az eseti karbantartás, javítás. A TÜSZ szerződés ezeket is tartalmazza, így nem érheti a felhasználót váratlan kiadás.

Print Copy - A felmérés eredménye

Mivel tud a Print Copy többet adni?

Állásidő: Minden ügyfelünk be tud jelentkezni egy online felületre (E-Ügyfélszolgálat), ahol az általa használt gépeket látja. Ezen a felületen kellékanyag igénylést, számlálóállás rögzítést, valamint hibabejelentést tud intézni.

Rendszerünkben ez alapján automatikusan munkalap generálódik, így az ügyintézés folyamata jelentősen felgyorsul, csökken a gépállásidő is. Szükség esetén (TÜSZ szerződés) a javítás idejére cseregépet is tudunk biztosítani.

Print Copy - Total Cost of Ownership

Költségoptimalizálás, hatékonyság-növelés.

  • Korrekt költségfelmérés, -elemzés.
  • Költségcsökkentési lehetőségek kimutatása.
  • Eszközpark, méretoptimalizálás.
  • Hatékonyabb munkafolyamat támogatás.
  • Megbízhatóság növelése.
  • Elégedettség növelése.
  • Szinte mindig kimutatható megtakarítás.