Hírek

CES 2016: a 3D-nyomtatás jövője a gyógyításban és azon túl

Használati tárgyakat, ruhákat, sőt még akár komplett gépjárműveket is nyomtattak már 3D berendezések segítségével, de a művégtagok után a szervek szervek gyártása is valósággá vált. Ez egy transzplantációra váró beteg esetében akár életmentő innováció is lehet. Ezen a téren hatalmas fejlődés, hogy az ember saját szövetéből és létrehozható az új szerv, így nem kell tartani az esetleges kilökődéstől.

Marsala - 2015-ös Év színe lett az új arculati színünk

A Pantone Intézet minden évben kihirdeti az év színét, ami idén a Marsala szín lett. A gyönyörű bordót és árnyalatait csodálhatjuk idén a kifutókon és az utcákon. Arculatunkat megújítva mi is ezt a színt választottuk, amiről Leatrice Eiseman, az intézet igazgatója így nyilatkozott róla: „Marsala gazdagítja az elménket, a testünket és a lelkünket, megerősítve az önbizalmunkat és a határozottságunkat. Marsala egy finoman csábító árnyalat, ami átkarol minket a melegével."

A Ricoh Europe átveszi a vezetést a mindennapi üzleti folyamatok fenntarthatóvá tételében

A Ricoh Europe, az irodai megoldások, menedzselt dokumentum szolgáltatások és a digitális nyomdagépek specialistája ma elindította egyedülálló Fenntarthatósági Optimalizációs programját. A Standards Institution (BSI) által akkreditált program segít a vállalatoknak növelni a dokumentum munkafolyamatok hatékonyságát és csökkenteni a széndioxid lábnyomukat.

Üdvözöljük a Print 3.0 világában

Egyedülálló újdonsággal érkezik a Brother Print 3.0 nevű sorozata. A legújabb széria szakít a hagyományos gondolkodásmóddal, milyennek kell kinéznie egy nyomtatónak, mekkor kell, hogy legyen, és hogyan nyomtasson.